Billige cykler på nettet

Er du en af de mange, som holder af at mærke brisen, når du kører rundt på din cykel? vi ved, at en cykeltur afhænger rigtig meget af komforten. Har cyklen det rigtige sæde i henhold til om du synes det er behageligt at sidde ned på den i flere timer, har cyklen en dæktykkelse du kan stole på, hvis du kører i skoven? vil du have en el-cykel eller vil du bare gerne træde i pedalerne, som du er vant til? der er mange valg som skal tages, når man står og skal købe en ny cykel og så vil man jo altid gerne spare lidt penge samtidig.

Ved køb af billige cykler bør du undgå dette

Meget står til diskussion, men en ting er uundgåelig. Cyklen skal være billig, for billige cykler er nu engang bedst. Ønsker du at holde prisen nede på cyklen, bør du stærkt overveje at fravælge disse ting på din nye cykel, listet herunder.

  • El-motor ideen er rigtig sjov og det er da også lige det nemmere at komme rundt, men hvorfor så ikke købe en bil eller scooter? det kan endda være billigere.
  • Mountain-bikes er altid dyrere end almindelige cykler, fordi bremserne reagerer anderledes og de skal kunne håndtere en anderledes rotation.
  • Cykel med ekstraudstyr som drikkedunks beholder eller et overvæld af gear du kan skifte mellem, vil altid højne prisen, fordi folk gerne vil kunne justere gearet rigtigt. Det er dog næppe en hemmelighed, at 21 gear ikke kan mere end 7 gear. Spar dig selv udgiften.
Billige cykler på nettet af høj standard

Blot fordi du vil købe billige cykler, behøves de ikke se sådan her ud.

Samme cykel blot et forskelligt mærke

Når man er ude at lede efter billige cykler, er der en ting man som minimum bør have i mente. Når det kommer til cykler er der også Gucci og Prada, som regel hedder de blot Cube, Cervelo og Giant – og alle drømmer om at eje sådan en cykel. Køb den samme cykel til billigere penge, men måske med et anderledes udseende – ja, det er rent faktisk muligt. Cube lover en masse fede funktionaliteter, dæk som ikke kan punktere, perfekt affjedring, bremseskiver af guld og hvad ved jeg, men faktum er at mærker som Felt, Bianchi og Votec laver mindst ligeså gode cykler, med mindst ligeså godt indhold i – dog til en tiendedel af prisen.

Billige cykler skal købes på nettet

Vil man spare sig selv rigtig mange penge, så er det rigtigt: billige cykler bør købes på internettet, for her går handlen direkte mellem forhandleren og kunden, i stedet for at du også skal betale cykel sælgerens løn, for at stå i sin butik dagen lang. I nogle tilfælde kan du spare helt op til 10% af cyklens pris ved at placere din bestilling online. Et sted hvor du virkelig kan spare nogle penge, er hos Cykel Experten som har et kæmpe udvalg af cykler og det er allesammen billige cykler i den gode prisklasse, men også kvalitetsstand. En webshop som Cykel Experten sælger naturligvis også de dyre mærker og SKAL man virkelig have Cube og Cervelo er det stedet at handle, for priserne er i bund og der kan spares rigtig mange penge.

Handel i udlandet, men pas på told

I nogle tilfælde, hvis man enten vil handle stort med billige cykler eller blot vil have et par billige cykler til familien, kan det betale sig at undersøge mulighederne for handel i udlandet. I udlandet er priserne lavere, fordi arbejdskraften er lavere og det er også her du kan mærke hvor man virkelig kan spare mange penge i pungen. Pas dog på told når du bestiller fra udlandet, eller undersøg det før du bestiller noget hjem. Du kan selv undersøge hvad din pris bliver på varen, med told ved at udregne det på Tolds hjemmeside.

Jeg håber i kunne bruge indlægget, for at nyde en cykeltur på en varm sommerdag behøves ikke være en dyr fornøjelse.

Find en flot og billig cykel på nettet

Så skulle du gerne havne ud med noget af en høj standard, men som stadigvæk er til en billig pris.

Jonas Moltke Sørensen

Jonas Moltke Sørensen

Programmerings nørd, med 12 års erfaring indenfor faget, trods sine kun 23 år. Primært mestrene programmeringssprog er PHP, C# og JAVA. Yderligere stor erfaring indenfor MySQL, XHTML/HTML(5), CSS3, javascript og udvikling af apps på android, windows og IOS platforme. Ser til dagligt alt for mange tøseserier og bruger sit halve liv på Stackoverflow, hvor han hjælper noobs og andre stakler i nød, med programmeringsløsninger.

Måske kan du også lide..