Billigt vægttab med Nutrilett

Hej kære læsere. Det er et godt stykke tid siden, at jeg sidst har skrevet noget herinde, så jeg tænkte at det var på tide at bryde tavsheden med råd om hvordan du opnår et billigt vægttab og hvem vil ikke gerne det, når vægten driller? Min tid her og nu går med jobsøgning, hvilket jeg langt om længe har fået forståelse for, egentlig ikke er særlig sjovt – men man må jo kæmpe for føden om så at sige.

Billigt vægttab med Nutrilett

Lækker chokolade shake, den lækre måde at opnå et billigt vægttab!

Billigt vægttab med Nutrilett måltiderstatnings pulver

Egentlig er det ikke noget jeg kan garantere, men kuren er så simpel at man spiser 5 breve pulver som blandes op med 200 mililiter vand, for så at shake det sammen så klumper undgås – klumper koan ikke anbefales for smagsoplevelsens skyld. Egentlig er Nutrilett et erstatningsmåltid, men kan også køres som en komplet kur – det er så her at man dagligt får 5 shakes hen af dagen evt. Som morgenmad, middag, eftermiddag, aften og dessert eller et formiddags måltid frem for dessert. Virker det som det skal, er det et billigt vægttab, slut med at ofre flere penge på at kunne spise sundt.

Ved indtag af 5 poser får du dækket dit vitamin behov og desuden alt andet din krop behøver foruden væske naturligvis. Nutrilett smager i sig selv ganske godt – jeg har også smagt Forever Livings chokolade shakes og de er bare alt for søde og klamme i smagen. Ønsker man dog at gøre Nutrilett yderligere aktivt vil jeg enten anbefale at blende drinken op med et par isterninger, eller stille den en times tid i køleskabet, da den godt kan være en smule lunken efter shaking.

Yderligere bliver det ret ensformigt at være 3 uger på denne kur og specielt hvis man drikker kakao alle tre uger, så udnyt at det er muligt at variere med jordbær, vanilie og hvad der ellers er. Hele ideen med kuren er selvfølgelig at man indtager mindre end man forbrænder. I det er tilfælde får man kun 800 kalorier dagligt og alle ens behov er dækket (måske med undtagelse af ens sultne mave). Et voksent menneske forbrænder mellem 2000-2500 kalorier dagligt og et kilo fedt er ca. 5000 kalorier. Dermed mister vi 1-3 kilo afhængigt af vores aktivitetsniveau, køn og forbrænding.

Normalprisen for en pakke indeholdende 10 poser er 140 kroner, hvilket jo er ret dyrt i sig selv for 2 dages måltid – ikke vildt, men så alligevel. Hos billigmeficin.dk kan Nutrilett chokolade shake og  Nutrilett jordbær shake erhverves helt ned til 50 kroner for en pakke med ti breve (to hele dage) og har derfor en besparelse på hele 66% – jeg er ikke klar over om det er et tilbud eller fast pris.

Billigt vægttab med Nutrilett startpakke

Opnå billigt vægttab på den fede måde!

Billigt vægttab med Nutrilett starter kit

Nok er shakes vejen til et billigt vægttab, men jeg vil voge at påstå dette giver et endnu billigere vægttab. Er man ikke så meget til at spise det samme dag ind og dag ud er Nutrilett starter kit også et godt alternativ til en måde at opnå billigt vægttab. Processen er lidt den samme, her spiser man dog 6 gange om dagen og kosten er lidt mere varieret. Pakken består af to chokolade shakes og en jordbær shake til at dække morgen måltidet. Tre tomat buillion supper som skal dække en snack mellem morgenmad og frokost. En karamel toffee bar, en chokolade bar og en mørk chokolade bar til frokosts måltidet. Tre grøntsags buillion supper som snack mellem frokost og aftensmaden. En omgang pasta med tomatsovs, en pasta carbonara og en kyllingesmaga suppe til at dække aften måltidet. Til dessert er der to gange chokolade budding og en gang vanilie budding. Hvis det ikke er gået op for jer endnu, er start pakken til tre dage, du skal derfor ikke spise alle tre chokolade barer til frokost samme dag, men en til hver sag og det samme gælder naturligvis de andre måltider.

Lige nu er Nutrilett start now kit på tilbud til 69 kroner, sat ned fra 299 og dermed sparer du hele 77%. Se, det kalder jeg et billigt vægttab!  Så slå til mens de stadigvæk har på lager. Den billige pris skyldes at de har et parti af start kit med holdbarhedsdato til den 28/9 i år.

Knap så billigt vægttab

Er man ikke så meget til Nutrilett har mærkerne Nupo og Allevo også nogle gode produkter, dog i en lidt højere prisklasse. Måske falder du over dem på tilbud. Uanset er det et billigt vægttab du står overfor.

Jonas Moltke Sørensen

Jonas Moltke Sørensen

Programmerings nørd, med 12 års erfaring indenfor faget, trods sine kun 23 år. Primært mestrene programmeringssprog er PHP, C# og JAVA. Yderligere stor erfaring indenfor MySQL, XHTML/HTML(5), CSS3, javascript og udvikling af apps på android, windows og IOS platforme. Ser til dagligt alt for mange tøseserier og bruger sit halve liv på Stackoverflow, hvor han hjælper noobs og andre stakler i nød, med programmeringsløsninger.

Måske kan du også lide..