Bliv rig på at blogge på internettet

Bliv rig – det kan vi alle opnå. Hvad er rigdom egentlig? det kan vi alle definere, men når det kommer til penge er der ingen tvivl – når jeg siger bliv rig på at blogge, så mener jeg: lad os få det til at øse med penge ned over dig.

Alle skal starte et sted og ingen bliver rig fra dag til dag, medmindre man har en god aktieindsigt, vinder i Lotto eller generelt har en røv af guld. Der er mange veje at gå – man kan være selvstændig og få den perfekte ide, man kan arbejde hårdt eller man kan blogge sig til penge. At blogge sig til penge, er hvad jeg vil forsøge at hjælpe jer med.

Bliv rig imens du har det sjovt med at blogge

Bliv rig mens du har det sjovt med at blogge.

Bliv rig – hold dig til ét emne

Sikke dobbeltmoralsk, tænker du vel – efter at have set min personlige blog her, omhandler alt lige fra søgeoptimering, til burger opskrift, chili cheese tops opskrift og fiktive artikler om at Pia Kjærsgaard har givet Yahya Hassan et blowjob. Jeg formår ikke at holde mig til et emne, og ved du hvad? det er nok den primære årsag, til at jeg ikke er blevet rig på min blogging, trods denne blog stadigvæk er i opstarts fasen – vil jeg gerne bilde mig selv ind.

Hvis du vil blive rig, er det vigtigt at du fokusere din blog på et overordnet emne. Vil du skrive om opskrifter og mad, så skriv kun om det. Vil du skrive om hvordan folk kan blive rige, så skriv kun om det. Vil du lære andre om søgeoptimering, så skriv om det. Er du specialist i Joomla og vil gerne lærer fra dig, så skriv om Joomla og kun Joomla, igen og igen.

At fokusere et eksakt emne gavner din søgeoptimering i søgeindekserne og derfor vil du rangere højere på opskrifter, end hvis du som jeg kun skriver om opskrifter i ny og næ. Det vil ske i og med, at Google vil opfange at hov, her har vi med mad at gøre – lad os indsamle en masse opskrifter og når folk så skriver opskrift, leder de vel efter mad. Yderligere vil dine besøgende have lyst til at læse videre, da de har interesse for det overordnede emne – ellers var de jo ikke kommet ind på din side, vel?

Vær aktiv dag på dag og bliv rig

Bliv ved og når du har mistet al håb, så bliv ved igen og igen. Det er ikke altid man ser at ens blog rykker sig i besøgende eller aktivitet, men vent, vent og vent noget mere – alt kommer til den som venter. Skriv minimum et blog indlæg om dagen, så skal du nok hurtigt se at Google får øjnene op for dig og er det først sket, er din gratis reklame igang og stopper ikke, før du gør.

At blogge handler om tålmodighed, specielt hvis man vil tjene masser af penge på det. At blive rig, sker ikke fra den ene dag til den anden (ja, jeg gentager gerne mig selv).

For at tage mad eksemplet igen, find på nye opskrifter – undersøg eventuelt Google Trends og se hvad folk generelt leder efter, når de søger på opskrifter – eksperimenter herefter og del ud af din nye viden! Folk elsker ny viden og ting som indbyder dem.

Bliv rig på reklamer på din blog

Selvfølgelig tjener en blog uden reklamer, produktanmeldelser eller lignende ingen penge. Du har brug for at opsætte reklamer, for at tjene penge. Dette kan gøres ved hjælp af Google Adsense som er min personlige favorit, da de i modsætning til andre Ads sider holder deres ord og ikke laver chargebacks eller sletter pengene fra din konto, fordi en gæst har spammet et link – Google har selv bygget sin hjerne til at undgå disse ting.

Jonas Moltke Sørensen

Jonas Moltke Sørensen

Programmerings nørd, med 12 års erfaring indenfor faget, trods sine kun 23 år. Primært mestrene programmeringssprog er PHP, C# og JAVA. Yderligere stor erfaring indenfor MySQL, XHTML/HTML(5), CSS3, javascript og udvikling af apps på android, windows og IOS platforme. Ser til dagligt alt for mange tøseserier og bruger sit halve liv på Stackoverflow, hvor han hjælper noobs og andre stakler i nød, med programmeringsløsninger.

Måske kan du også lide..