Chili Cheese Tops opskrift – Ny og forbedret!

Jeg har før her på bloggen skrevet et indlæg med en Chili Cheese Tops opskrift, men har ikke selv været særlig tilfreds med resultatet. Smagen har i og for sig været glimrende, men osten har skulle være brandvarm for at være flydende hvor jeg egentlig gerne ville opnå samme effekt som Chili Cheese Tops har hos Burger King og Mc Donalds – at den forbliver flydende i noget tid indtil de bliver kolde. Jeg gav mig til at søge lidt for nyligt og fandt et åbenlyst bud på det (føler jeg nu) – og det virker fantastisk, så her er min om så at sige, Chili Cheese Tops opskrift version 2 – nu også med flydende ost.

Indkøbsliste til Chili Cheese Tops opskrift

  • Rød Cheddar Ost
  • En smule skæreost mellemlageret og ikke fedtfattig
  • Philadelphia og ikke i light udgaven
  • Jalapeños helst de helt friske, men er det umuligt at finde, så tag et glas af de syltede
  • Rasp og gerne i store mængder
  • Fritureolie eller anden vegetabilsk olie
  • Hvedemel
Chili Cheese Tops Opskrift - Sprøde og lækre

Denne Chili Cheese Tops opskrift er ekstremt smagfuld og flydende præcis på samme måde som fastfood kædernes – Blot 10 gange billigere.

Sådan laver du dine Chili Cheese Tops – Forbedret chili cheese tops opskrift!

Bland revet Rød Cheddar Ost, en smule revet skæreost og en hel bøtte Philadelphia sammen i en skål.

Stil tre dybe tallerkener frem. Den ene fylder du med mel, den anden med rasp og den tredje med æg som du har pisket.

Osten formes til kugler i en passende størrelse, eventuelt ved hjælp af en teske eller spiseske og din håndflade. Dyp ostekuglen i melet, derefter i æggemassen, så i raspen og gentag det sidste igen, således at du atter dypper kuglen i æggemassen og derefter rasp igen, da det giver et ekstra lag og sikrer at kuglen ikke går fra hinanden i frituren. Læg ostekuglen på noget køkkenrulle og rul videre til du har rullet alt din ost.

Nu har du en masse små endnu ikke bagte Chili Cheese Tops.

Tænd for frituren og bag dine Chili Cheese Tops

Herefter tændes for frituren eller gryden, olien tilsættes og du venter et godt stykke tid så olien bliver godt varm. Hæld nogle Chili Cheese Tops i gryden og vurder selv hvornår de er færdige. Når dine Chili Cheese Tops tages op af gryden puttes de på noget køkkenrulle, så de kan dryppe af og blive sprøde i stedet for bløde.

Du burde nu stå med resultatet af lækre chili cheese tops som både er sprøde, men også lækkert flydende indeni – vel at mærke, hvis du har haft et O.K. blandingsforhold – det er lidt svært at sige i gram, men umiddelbart ville jeg tage 400 gram rød cheddar ost, 50 gram skæreost og en hel bøtte Philadelphia.

God appeltit! Kan ikke anbefales på en kalorielet kur.

Chili Cheese Tops opskrift – Ny opskrift er hurtigere og bedre

Den nye Chili Cheese Tops opskrift er både hurtigere og en meget lækrere oplevelse, at sætte tænderne i. Du sparer en halv til en hel time og opnår en meget større smags oplevelse med denne opskrift – beklager til dem, som har benyttet sig af min gamle opskrift.

Chili Cheese Tops

By Published: Prep time: Cook time: Total time: Yield: 30 stks.Serving size: Calories per serving: Fat per serving: Ingredients: Thinly-sliced : Directions:
test ...
Jonas Moltke Sørensen

Jonas Moltke Sørensen

Programmerings nørd, med 12 års erfaring indenfor faget, trods sine kun 23 år. Primært mestrene programmeringssprog er PHP, C# og JAVA. Yderligere stor erfaring indenfor MySQL, XHTML/HTML(5), CSS3, javascript og udvikling af apps på android, windows og IOS platforme. Ser til dagligt alt for mange tøseserier og bruger sit halve liv på Stackoverflow, hvor han hjælper noobs og andre stakler i nød, med programmeringsløsninger.

Måske kan du også lide..