Jubii! Jeg har fået arbejde hos et webbureau

I dag vil jeg fortælle om min nylige ansættelse, hos webbureau Onlinebrand.

Jeg blev færdig med min uddannelse her den 14. Juni. I starten af juni tænkte jeg, at jeg måtte nok hellere søge arbejde, så jeg havde noget at lave bagefter – og så brændte jeg jo, for at endelig kunne komme ud og bruge min hobby og det jeg har brugt de sidste fem år på at studere, til noget konkret. Mine ansøgninger – opfordrede såvel uopfordrede til reklamebureau, webbureau og webshops i udvikling blev generalt taget godt imod og jeg var da også til en masse fede, såvel u-fede jobsamtaler. Samme dag, som jeg var til jobsamtale hos Onlinebrand, blev jeg også tilbudt muligheden for en stilling som CTO udvikler, på en webshop koncern, men der var ikke nogen tvivl om, hvor jeg allermest havde følt den og at jeg mere er typen for et webbureau.

Af samme årsag, var jeg nødt til at ruske lidt ekstra i min nu, nuværende arbejdsplads, for at lade dem give mig chancen. Jeg kører nu på femte uge hos Onlinebrand og er super stolt af, at være en del af deres løsninger.

Vi er et webbureau, som arbejder i Joomla og Magento (fordi vi sætter pris på kvlaitet og open source) og som nogle måske har lagt mærke til, har jeg da slynget en enkelt eller flere svinske bemærkninger ud omkring Joomla (ups), her på bloggen – dem vil jeg gerne have lov at sluge i mig igen – jeg er begyndt at se værdien i et system som Joomla, frem for WordPress – og det er af mange grunde. Joomlaen er bare det mere udvidet, mere dynamisk og mere åben for egenudvikling, uden at skabe en masse sikkerhedshuller. Generelt passer Joomla bare så meget bedre, til erhvervsløsninger end eksempelvis Umbraco og WordPress.

Magento har jeg altid været fan af og elsker hele strukturopbygningen, selvom det at kaste sig over en moduludvidelse eller udvikling, er et stort skridt at tage.

Jeg er stolt af at være en del af dette webbureauWebbureau onlinebrand

Fordi jeg er en del af et fedt webbureau. Fordi jeg kan være en del af nogle fede løsninger. Der findes et væld af andre webbureau, som går efter at være en pengemaskine og holder en lav standard – og tro mig, jeg har været i praktik hos et sådant firma. Sjældent har jeg set så grim udvikling, både backend og frontend – både kodemæssig. Men jeg føler, at her er det anderledes – jeg blev fra første øjekast på deres egen hjemmeside forelsket i firmaet.

Og vi laver ikke blot fede designs, vi laver også en fed løsning. Egenudviklede moduler og extentions, som gør det muligt at få siden præcis, som kunden ønsker – og tit tilmed over forventning. Hos os, får folk ikke blot en flot hjemmeside, som kan imponere andre – hos os, udvider vi din online forretning og derfor er en hjemmeside ikke længere en omkostning, men en investering i værdi, som kan indbringe langt mere, end dit indskud.

… og det er åbenbart det nye, altså at kunne love kunderne vækst og jeg er da også faldet over flere reklamebureauer og webbureauer, som ligefrem har en forventet vækst beregner placeret på deres hjemmeside – til trods for, at de selv har lagt helt i bunden på SEO og Page Ranks.

Det var lige kort nyt fra mig, i skal være velkomne til, at læse nærmere på onlinebrand.dk eller se min profil, her.

Jonas Moltke Sørensen

Jonas Moltke Sørensen

Programmerings nørd, med 12 års erfaring indenfor faget, trods sine kun 23 år. Primært mestrene programmeringssprog er PHP, C# og JAVA. Yderligere stor erfaring indenfor MySQL, XHTML/HTML(5), CSS3, javascript og udvikling af apps på android, windows og IOS platforme. Ser til dagligt alt for mange tøseserier og bruger sit halve liv på Stackoverflow, hvor han hjælper noobs og andre stakler i nød, med programmeringsløsninger.

Måske kan du også lide..