Lækre ostekugler – Chili cheese tops opskrift

Så har jeg været i køkkenet atter en gang for at eksperimentere med, hvordan man laver de perfekte chili cheese tops, som set på Mc Donalds, Burger King og alverdens fastfood kæder. De små ostekugler er blevet et kæmpe hit og er ganske velsmagende. Varme og sprøde, med lækker flydende ost – og tro mig, når jeg siger at man ikke får nok af dem sådan lige.

I denne omgang vil jeg gerne have andet end ostesmag, så jeg har forsøgt mig med at tilsætte lidt krydderi. Mine andre chili cheese tops er skam blevet gode, men denne topper poppen.

Chili cheese tops ingredienser

Du skal bruge følgende ingredienser, for at lave de perfekte chili cheese tops – og lad dig nu ikke skræmme:

  • 200 g Cheddar ost
  • 100 g Philidelphia
  • 1½ tsk røget paprika
  • 100 gram hvedemel
  • 1 æg
  • 200 gram rasp
  • Salt
  • Peber
  • Fritureolie

Når du har de nødvendige ingredienser er det sådan set bare at gå i gang – vær beredt på oste lugtende fingre, men det er hver eneste Chili cheese tops værd, det sværger jeg.

Cheddarosten bør rives på et rivejern. Hæld den revne cheddarost i en skål og tilsæt finthakkede jalapenos og igen, kan du ikke finde friske jalapenos så kan de syltede bruges – men smagen er altså slet ikke den samme. Lad være at erstatte med almindelig chili, det er ikke anbefalelsesværdigt – en Chili cheese top skal laves med jalapenos. Tilsæt røget paprika. Rør massen rundt med fingrene og form nu små ostekugler som du lægger til side, mens du ruller videre.

Dyb kuglerne i hvedemel og efterfølgende det piskede æg og til sidst i rasp (som du har blandet med salt og peber) for at give en sprød overflade.

Steg kuglerne i varm (forvarmet) olie i en gryde, et par minutter pr. kugle (tilsæt mange kugler af gangen).

Læg dine chili cheese tops på et stykke køkkenrulle hvor de kan dryppe af og blive ekstra sprøde.

Mc Donalds hemmelige chili cheese tops opskrift

Mc Donalds hemmelige chili cheese tops opskrift

Nyd dine chili cheese tops!

Enjoy! Perfekt som forret, lille dessert eller side dish til mexicansk mad, såsom tortilla pandekager, mexicanske pandekager, nachos med ost eller lignende. Det kan anbefales at lave en kæmpe portion og genvarme eller lignende.

Ps. Undskyld for at lave denne opskrift så tit og dele den med jer hver eneste gang, men opskriften bliver simpelthen bare bedre og bedre! vi har læst alle opskrifter derude, set alle opskrifts videoer og blandet det, til at give det mest lignende chili cheese tops resultat, måske endda bedre end dem fra Mc Donalds – det må du jo vurdere.

Pps. Den eneste grund til folk læser bloggen her, er på grund af vores chili cheese tops opskrifter.

Jonas Moltke Sørensen

Jonas Moltke Sørensen

Programmerings nørd, med 12 års erfaring indenfor faget, trods sine kun 23 år. Primært mestrene programmeringssprog er PHP, C# og JAVA. Yderligere stor erfaring indenfor MySQL, XHTML/HTML(5), CSS3, javascript og udvikling af apps på android, windows og IOS platforme. Ser til dagligt alt for mange tøseserier og bruger sit halve liv på Stackoverflow, hvor han hjælper noobs og andre stakler i nød, med programmeringsløsninger.

Måske kan du også lide..