Lav søgeoptimering i WordPress

Søgeoptimering i WordPress er praktisk talt en leg. Det enorme udvalg af plugins, widgets og diverse addons, gør det simpelthen så nemt for dig, at klatre op af rangstigen hvis blot du bruger en time på at overveje din søgeoptimering og tilføje din hjemmeside eller webshop nyt indhold hver dag.

Vi kan afsløre at WebsiteLove startede 20. April som blog. Da vi startede bloggen havde vi måske 5 indekserede sider, som Google havde crawlet i sit søgeindeks, da vi endnu ikke havde åbnet siden og derfor heller ikke fokuseret på søgemaskineoptimering. I dag, den 30. April – altså 10 dage senere, kan vi afsløre at Google har indekseret 197 sider om os og at vi ligger på side 1, på minimum 10 søgetermer, på hjemmesiden alene. Udover disse placeringer, ligger vores Google+ profil på side 1 på adskillige søge termer også. Når vi laver et indlæg her i bloggen, så går der 10 minutter før Google har indekseret dette – hvilket er imponerende i sig selv, for i de første dage tog det flere dage, før Google opfangede noget og generelt var søgemaskinen ikke meget for at søge rundt på vores hjemmeside.

Alle må forvente en hård start, det havde vi dog naturligvis ikke. Alene af den grund, at jeg er erfaren indenfor søgeoptimering har gjort, at vores søgeoptimering allerede er så imponerende i sig selv. Vi er kommet i toppen på nogle store søge termer, hvor konkurrencen er hård, men det er SÅ nemt at placere sig, hvis bare man prioritere lidt rundt omkring.

Søgeoptimering i WordPress er ikke blot plugins

Vi har ikke brugt meget tid på vores søgeoptimering i WordPress, vi har hentet SEO by Yoast, prioriteret de rigtige steder – spredt en del tags og arkiver, billeder og placeret os det aller vigtigste sted vi kunne: Google Plus+. I sig selv er Google + ikke et særligt populært medie og jeg har ingen umiddelbar opfattelse af, at Google Plus er noget stort hit blandt brugerne, så det er ikke en måde at skaffe brugere på direkte fra det sociale medie.

Når jeg siger at du skal prioritere Google Plus+ mener jeg ikke at du skal lave din almindelige G-Mail bruger om til en Google plus, men at du skal lave en Google Business profil. Når vi laver et nyt blog indlæg, en artikel eller noget fiktivt og satire, så poster vi efterfølgende altid linket på Facebook, Twitter og Google Plus med vores Google Business profil. At vi poster det så mange steder generer ingen trafik i sig selv, måske kan vi ramme et par brugere på Twitter med nogle gode hashtags, men ikke med Facebook.

Skriv gode SEO tekster, for at forbedre søgeoptimeringen

Du klarer ikke det hele med at være aktiv på de sociale medier og installere de rette plugins, du er også nødt til at skrive gode og lange seo tekster, som jeg har forklaret i mine tidligere indlæg også. Jeg kaldte det nok en leg, men det er kun en leg hvis du ved hvordan du skal tage fat – hvilket jeg naturligvis forsøger at hjælpe med. Et alternativ er at tage et SEO kursus og det er naturligvis ikke ligegyldigt hvem du vælger. Jeg anbefaler Morten Vadskær – jeg abonnerer på hans nyhedsbreve og han går specielt op i søgeoptimering for webshops, men giver altså også en masse gode råd og har en lang liste af hjemmesider, som hiver penge hjem udelukkende på at være konkurrerende overfor konkurrenterne på søgeoptimering. Du kan se hans hjemmeside ved at klikke her. Hvor vidt han underviser på kurserne i søgeoptimering i wordpress, kan jeg dog intet sige om.

Plugins du bør installere for din søgeoptimering i WordPress

Du bør installere følgende plugins som kan hjælpe din søgeoptimering i wordpress og dig:

  • EWWW image optimizer (Som formindsker dine billeders fylde, således din side bliver hurtigere at hente – en vigtig søgeoptimerings faktor)
  • Favicon by RealFaviconGenerator (Som laver favicons til alle enheder i forskellige størrelser)
  • Schema Creator by Raven (Kan lave skemaer til Schema.org som genererer en del trafik)
  • WordPress SEO by Yoast (Den guider dig til din SEO optimering i indlæg og lignende)
  • WP fastest cache (Som gør at din side gemmes i en cache og kan hentes lynhurtigt)

Alle hjælper de til at opnå en god og stabil søgeoptimering i WordPress.

Se hvordan vi klarer vores søgeoptimering i WordPress

Google Analytics:

Søgeoptimering i WordPress - Websitelove på Google analytics

Websitelove på Google analytics siden den 20. April

Google webmaster Tools:

Søgeoptimering i WordPress - Google Webmaster Tools

Google Webmaster Tools

Google søgninger:

Søgeoptimering i WordPress - Google søgeresultater på "Søgeoptimering"

Google søgeresultater på “Søgeoptimering”, her ligger vi nr. 5 i søgeresultaterne

Søgeoptimering i WordPress - Søgeoptimering i googles søgeresultater

Søgeoptimering i googles søgeresultater, her ligger vi nr. 2 i søgeresultaterne

Søgeoptimering i WordPress - Pia Kjærsgaard blowjob søgeoptimering resultat

Endnu et søgeterm hvor vi ligger nr. 2, beklager emnet, men vi skriver også fiktive artikler herinde.

Jonas Moltke Sørensen

Jonas Moltke Sørensen

Programmerings nørd, med 12 års erfaring indenfor faget, trods sine kun 23 år. Primært mestrene programmeringssprog er PHP, C# og JAVA. Yderligere stor erfaring indenfor MySQL, XHTML/HTML(5), CSS3, javascript og udvikling af apps på android, windows og IOS platforme. Ser til dagligt alt for mange tøseserier og bruger sit halve liv på Stackoverflow, hvor han hjælper noobs og andre stakler i nød, med programmeringsløsninger.

Måske kan du også lide..