Pia Kjærsgaard: Ja, jeg gav blowjob til Yahya Hassan

Historien og hvad man måske troede blot var en påstand har stået på længe, lige siden Februar i år. Nu er Pia Kjærsgaard langt om længe om så at sige, kommet til bekendelse, efter gennem længere tid at have oplevet chikane i pressen og fra Yahya Hassans side af.

Om det er Yahya Hassans nye folketingskandidat post for Nationalpartiet, som gør at Pia Kjærsgaard nu endelig kan se sig selv i øjnene efter det, kan man naturligvis kun gætte efter.

Pia Kjærsgaard: Det kommer egentlig ikke andre ved

Da vi torsdag morgen fangede Pia Kjærsgaard til pressemøde, vidste vi ikke hvad hun havde at sige – vi havde intet hint fået, blot en invitation. Det kom noget bag på os, da vi stod i pressemængden og var lutter øre overfor hvad vi alle troede var opspind fra Yahya Hassans side af.

“Det kommer egentlig ikke andre ved, men som de fleste ved, har Yahya Hassan flittigt delt ud af historien om, at jeg angiveligt skulle have givet ham et blowjob tilbage i Februar. Jeg gider ikke længere gemme mig bag løgnene og går nu til erkendelse.” sagde en altid udtryksløs Pia Kjærsgaard her til morgen.

“Jeg lod mig rive med og synes at Yahya Hassan er både intellektuelt begavet og en flot mand, jeg fandt ham meget tiltrækkende” lød det senere på det kun 10 minutter lange pressemøde, som den tidligere partileder hos Dansk Folkeparti havde indkaldt.

Jeg forsøgte at skåne min mand

Inden afslutningen på pressemødet, kom Pia Kjærsgaard med endnu en overraskende udtalelse.
“Jeg forsøgte at skåne min mand fra historien, men vi har talt det igennem derhjemme og jeg ser klarere nu. Vi har altid været meget åbne i vores ægteskab, men ærligt troede jeg dette ville gøre en ende på det – hvilket det heldigvis ikke har gjort”

Det er dermed gjort klart, at Pia Kjærsgaard ikke har lyst til at gemme sig bag løgnene længere, men at hun samtidig har været bange, for at hendes episode med folketingskandidaten hos Nationalpartiet skulle være på bekostning af hendes ægteskab.

Pia er desuden siden pressemødet, gået sine fans i møde med nyheden, før medierne når dem.

Pia Kjærsgaard Facebook status

Facebook status på Pia Kjærsgaards Facebook side

Yahya Hassan: Så kan i se, at jeg ikke er en løgner!

Det var en glad Yahya Hassan vi i morges mødte ved Københavns Domkirke, med et fastsat smil og håret sat op i en krøllet knold.

“Så kan i se at jeg ikke er en løgner. Mange danskere har dømt mig ud fra, at de tror jeg har gidet at bruge kræfter på en løgn om dette.” sagde den unge folketingskandidat med fryd i stemmen.

Hvorfor tror du Pia Kjærsgaard er gået til bekendelse nu?
“Ærligt tror jeg, at det har noget at gøre med det billede jeg viste til offentligheden. Som jeg skrev, ville jeg jo ikke have at nogen troede der var mere mellem os, for hos mig var det blot et fristende tilbud, jeg er nemlig til ældre kvinder”.

Hvordan føles det at være blevet latterliggjort og tvivlet på?
“Det er selvfølgelig ikke noget jeg nogensinde kommer til at nyde, men på den anden side er jeg ved at have vendet mig til latterliggørelsen, folk vil altid dømme en, pege fingre og gøre nar, hvis man træder udenfor deres rammer.”

Er du glad for, at i nu kan lægge dette bag jer?
“Altså oplevelsen kommer jeg jo aldrig til at glemme, men jeg håber at Pia Kjærsgaard og jeg, nu atter kan ses offentligt sammen igen. Nu varer det jo også kun lidt over et halvt over før der er julefrokost igen, haha.” grinte Yahya Hassan til slut.

I kan desuden følge Yahya Hassan nærmere på hans Facebook side, hvor han er ganske aktiv.

Poul Erik Hansen

Poul Erik Hansen

Redaktør hos nyheds websitet WebsiteLove. Primære beskæftigelse: Revolutionerende nyheder, verdensomspændende nyheder og seriøs journalistik.

Måske kan du også lide..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.