WebsiteLove skal være en madblog

Efter længere tids overvejelser om fremtiden for bloggen her, er jeg nået til enighed med undertegnede om, at afgrænse bloggen til ét overordnet emne, for lad os være ærlige: jeg kan ikke blogge om alle mine interesser og det resulterer blot i, at mit udvalg af emner er så stort, det besværliggører valget af indlægstype.

Unikke opskrifter

Så kære bloggere, jeg undskylder at i ikke har hørt fra mig, i en stunds tid – men jeg er tilbage for at blive og vil poste noget nyt, hver gang jeg falder over en lækker ret eller bageværk. Jeg vil gerne forsøge at holde bloggen lidt speciel og selvom jeg elsker salater og lasagne, er det ikke de retter jeg har lyst til at dele – jeg vil dele den unikke opskrift, som du ikke finder andre steder.

Jeg håber på at kunne blogge som minimum en gang om ugen og dele en opskrift med jer, fra mit lækre køkken (lige nu mine svigerforældres). De gamle indlæg bliver fortsat til rådighed for læsere som måtte have et interesseområde for SEO, branding og guiding i it området, webbaseret.

Websitelove som madblog, nye opskrifter hver uge

Nej her bor svigerfamilien godt nok ikke :-)

Kender i det at have en dejlig svigerfamilie?

Det er naturligvis skønt, men når man bor sammen med dem hver eneste dag, måtte man måske gerne ønske at bo seperat trods alt. Vi, altså min kæreste og jeg er flyttet hjem til mine svigerforældre midlertidigt, til vi får et interessant tilbud.

Det var kort nyt herfra. I hører snart fra mig med nye opskrifter på diverse retter eller andet mad relateret.

Jonas Moltke Sørensen

Jonas Moltke Sørensen

Programmerings nørd, med 12 års erfaring indenfor faget, trods sine kun 23 år. Primært mestrene programmeringssprog er PHP, C# og JAVA. Yderligere stor erfaring indenfor MySQL, XHTML/HTML(5), CSS3, javascript og udvikling af apps på android, windows og IOS platforme. Ser til dagligt alt for mange tøseserier og bruger sit halve liv på Stackoverflow, hvor han hjælper noobs og andre stakler i nød, med programmeringsløsninger.

Måske kan du også lide..