Tjen penge i massevis, på at se reklamer!

Vi gav tidligere i dag et guldkorn, som lå i tjen penge på Fiverr, nu fyrer vi endnu et af. Brug et par minutter om dagen på at se reklamer og du kan snilt tjene et par hundrede kroner ekstra i lommepenge. Til tider kan du være heldig at der er spørgeskemaer, som giver helt op til 10 kroner, for at du besvarer et par spørgsmål som tager dig 30 sekunder. Tjen penge med Eovendo, nemmere bliver det jo ikke.

Eovendo – Tjen penge på at se reklamer og besvare spørgeskemaer

Gør det til et fast aften ritual, at lige før du ligger dig til at sove, tager du Ipad’en frem og sætter dig med den i to minutter. Alle udbetalinger fra Eovendo foretages gennem Paypal og jeg er selv ihærdig bruger af tjenesten. Gennem det sidste år har min kæreste og jeg fået tilfredsstillet vores Ebay behov, med de penge vi har fået udbetalt fra Eovendo – typisk køber vi køkkenting, små gadgets, telefon covers, tablet covers, tøj og hvad hjertet ellers begærer.

Tidligere bruger og skuffet? – Tjen penge som aldrig tidligere!

Eovendo har bestemt ændret sig og i dag kan du faktisk leve “tjen penge” ud i livet.

Jeg selv var hyppig bruger af Eovendo, da det i sin tid blev lanceret og det var virkelig begrænset hvad man kunne tjene dengang. 50 øre om dagen og så skulle man være heldig, hvis der lå nye reklamer næste dag – foruden at reklamerne tog en evighed at loade og skulle hentes ned i et program. I mellemtiden har Eovendo fået daglige reklamer og der er specielt mange at hente hvis man bliver V.I.P. (ved at se 10 reklamer om måneden eller noget i den stil). Udover at der er mange reklamer at hente, er der nu også spørgeskemaer, konkurrencer, tilbud og andet du gratis kan tilmelde dig og modtage penge for – i nogle tilfælde udloves der også tilbud som du får penge for at benytte og så kunne det jo være, at det var noget du stod og manglede i forvejen.

Udover at du kan tjene mange penge, fungerer Eovendo også i browseren og er ikke længere et program du skal downloade. Der er både en PC version, tablet version og mobil version. Rygtet lyder at der snart ligger en APP og venter på tablet og mobil brugerne, så man ikke skal tilgå det i browseren.

Jeg har ikke altid været lige hyppig bruger, men se hvad jeg har formået at tjene herunder.

Tjen penge gratis med Eovendo

Med Eovendo bliver du næppe rig, men kan tjene en masse ekstra lommepenge, på blot at sætte et par minutter af om dagen.

Du kan forresten besøge Eovendo ved at klikke her, for at starte med at tjene penge.

Jonas Moltke Sørensen

Jonas Moltke Sørensen

Programmerings nørd, med 12 års erfaring indenfor faget, trods sine kun 23 år. Primært mestrene programmeringssprog er PHP, C# og JAVA. Yderligere stor erfaring indenfor MySQL, XHTML/HTML(5), CSS3, javascript og udvikling af apps på android, windows og IOS platforme. Ser til dagligt alt for mange tøseserier og bruger sit halve liv på Stackoverflow, hvor han hjælper noobs og andre stakler i nød, med programmeringsløsninger.

Måske kan du også lide..