Tjen penge online på at udføre opgaver

Bliv millionær online – tjen penge!

Nej, så let er det dog ikke, at blive millionær kan jeg ikke guide dig i retningen af, men jeg kan derimod guide dig i en retning mod at tjene penge – ikke mange, men nok til at det gør en forskel.

Dette er ikke endnu en gimmick, tjen penge online – det er muligt! Googler du tjen penge online, finder du alverdens dårlige tips, fra folk uden egne erfaringer – eller fake sider som blot vil have dig til at indbetale penge på en kasino side, med deres reference. Da jeg i sin tid, sad og det kriblede i fingrene  på mig ville jeg ønske, at en havde skrevet et blog indlæg om at tjene penge online, præcis som dette vil fokusere på.

Tjen penge og bliv millionær!

At tjene penge og blive millionær ved hjælp af Fiverr er måske et stort slag at tage, men det kan da give dig en hånd på vejen.

Tjen penge online ved at arbejde for andre

Lav det du er god til eller synes er fedt og tjen penge på det. Det er konceptet bag hjemmesiden Fiverr som i mange år har hittet og hvor folk sælger deres service, som kan være alt mellem himmel og jord – det kan være alt lige fra at skrive essays, tegne arkitekt ting og til at skrive SEO tekster, redigere billeder, udføre abeopgaver eller hvad der ellers måtte være af muligheder. Findes muligheden, så er den der.

Konceptet er simpelt: det er billigt og skal gå stærkt. Man søger efter noget hen af den retning opgave man gerne vil have udført og finder en, som tilbyder det, det er selvfølgelig klart at kunderne går til de mest kompetente og dem, som de kan se at de kan stole på (derfor kan det også være svært at starte op).

Tilføj en video og tjen penge meget hurtigere

At give penge til en, for at udføre en opgave handler meget om tillid og derfor kan det være en fordel at oprette en video, hvor du fortæller om hvorfor kunden skal vælge dig, hvad du laver af ting og hvor godt du kan håndtere det – så ved kunden at de er i sikre hænder. Kunder avler kunder, så har du først en kunde kommer nummer to og tre også med garanti!

En normal udført opgave sælges som standard og kan ikke ændres, til 5 dollars, hvilket rundt regnet vil sige 30 kroner (kursen er lidt høj på dollars for tiden). Udover standardopgaverne, kan man tilføje betingelser for at kunden skal betale mere, fx. 20 dollars ekstra for at du leverer opgaven samme dag, eller hvad ved jeg – eventuelt et mængde rabat tilbud.

Det hele foregår på Fiverr, så tjek det ud og fortæl mig hvad i synes. Tro mig, du kan nemt tjene penge på Fiverr.

Jonas Moltke Sørensen

Jonas Moltke Sørensen

Programmerings nørd, med 12 års erfaring indenfor faget, trods sine kun 23 år. Primært mestrene programmeringssprog er PHP, C# og JAVA. Yderligere stor erfaring indenfor MySQL, XHTML/HTML(5), CSS3, javascript og udvikling af apps på android, windows og IOS platforme. Ser til dagligt alt for mange tøseserier og bruger sit halve liv på Stackoverflow, hvor han hjælper noobs og andre stakler i nød, med programmeringsløsninger.

Måske kan du også lide..